Mitä on mikroneulaus / dermaroller?

Mikroneulaus, ihorullaus, ihoneulaus, ihokynä, ihorulla, CIT Roller, Collagen Induction Therapy tai mikroneulaushoito - nämä kaikki viittaavat samaan käsittelyyn. Hoito on täysin vakiintunut ja hyvin dokumentoitu, ja ihotautilääkärit ja plastiikkakirurgit ovat käyttäneet sitä useita vuosia. Viime aikoihin asti hoito oli saatavilla vain ammattilaisten tekemänä klinikoilla, mutta nyt tämä vallankumouksellinen hoito on kuitenkin kaikkien käytettävissä kotihoitona.

Collagen Induction Therapy on hoitomuoto, jossa ihon ylimpään kerrokseen tehdään pienenpieniä reikiä, jotka elimistö heti korjaa tuottamalla enemmän luonnollista kollageenia ja elastaania, ja korvaamalla vanhan, vahingoittuneen ihokudoksen uusilla, terveillä ihosoluilla. Ihon luonnollinen kollageenintuotanto kasvaa itse asiassa yli 200 % vain yhden käyttökerran jälkeen; tällä on uskomattoman tehokas ihoauudistava vaikutus. Käsittelyssä muodostuu uusia kapillaareja, jotka lisäävät veren virtausta iholle ja näin tuovat sille kaikkia kallisarvoisia ravinteita, joita se tarvitsee ollakseen mahdollisimman terve. Lisäksi mikroneulojen iholle tekemät kanavat muodostavat reittejä aktiivisille ainesosille, jotka näin ohittavat ihon suojakerroksen ja imeytyvät poikkeuksellisen syvälle ihoon. Tämä tarkoittaa, että aktiivisten aineiden imeytyminen lisääntyy 1000-kertaisesti, ja niiden vaikutus nousee uskomattoman korkealle.

On tärkeää levittää iholle vain kaikkein turvallisimpia ja dokumentoituja tuotteita mikroneulauskäsittelyn jälkeen. Tästä syystä kehitimme omat erittäin erikoistuneet Collagen Gel -geelimme. Niissä on erittäin korkeita pitoisuuksia tieteellisesti tutkittuja luonnollisia ainesosia, joilla on ihmeitätekevä vaikutus iholle hoidat sitten epäpuhtauksia tai ikääntymisen merkkejä.
Käsittely voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle, mutta eri vartalon osien iho on erilaista, ja tämän vuoksi käsittelyssä on käytettävä erillisiä laitteita ja eri neulanpituuksia.
CIT Roller -rullamme on varustettu kirurgitason ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla neuloilla, joiden määrä ja tiheys on optimoitu mahdollisimman tehokkaaksi useissa kliinisissä kokeissa. Ne on valmistettu noudattaen tiukimpia valmistusstandardeja, jotta varmistumme niiden steriiliydestä, turvallisuudesta ja laadusta.

Tekniikalla saatavia tuloksia voidaan verrata muihin ihoauudistaviin hoitomuotoihin, kuten laserhoitoon, mutta koska CIT-hoito ei tuota lämpöä, on se muita hoitomuotoja miellyttävämpi ja soveltuu kaikille ihosävyille ilman hyperpigmentaation riskiä tai lepoa käsittelyn jälkeen.

Tällä ihoahoitavalla teknologialla ei todellakaan ole negatiivisia ominaisuuksia: se ei vahingoita epidermistä, se ei satu tai aiheuta verenvuotoa, sillä ei ole epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, eikä hoidon jälkeen tarvita lepoaikaa.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0026/5692/7802/files/Elenas_Microneedling_diagram-Finnish.jpg?13007279100905726031

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0026/5692/7802/files/tables-FIN.jpg?9171406438179230371