Tietoa meistä

Jokainen ansaitsee hehkuvan ihon.

Missiomme:
Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme auttaa kaikenikäisiä ihmisiä saamaan kauniin, terveen ja hehkuvan ihon. Olemme päättäneet lähestyä tätä tavoitetta systemaattisimmalla, tehokkaimmalla ja turvallisimmalla käytettävissämme olevalla tavalla: tuomalla ainutlaatuiset, vain klinikoilla käytettävät hoidot tavallisten ihmisten käytettäväksi heidän omissa kodeissaan. Haluamme tuoda premium-tason luonnolliset ihonhoitotuotteet käytettäväksi kaikille, jotka haluavat parantaa ihoaan turvallisesti todistetusti tuloksia antavalla menetelmällä.
Lupauksemme:
Olemme aivan alusta lähtien halunneet tarjota asiakkaillemme huippuluokan tuotteita, jotka sisältävät markkinoiden kaikkein laadukkaimpia, premium-tason ainesosia, ja jotka saavat aikaan tehokkaimpia tuloksia, tieteellisesti todistetusti. Käytämme vain valmistusaineita, joiden tehokkuus on huolellisesti todistettu, ja jotka on testattu vähintään 3 ihmiskokeessa. Haluamme olla tehokkaita ja samalla tietoisia vaikutuksestamme ympäröivään maailmaan. Tämän vuoksi olemme sitoutuneita valmistamaan tuotteita, joita ei ole testattu eläinkokein, ovat luonnollisia ja GMO-vapaita, ja jotka on valmistettu sopusoinnussa luonnon kanssa.
Valmistustapamme:

Aloitamme pysymällä kosmetiikan aktiivisten ainesosien tieteellisen tutkimuksen etulinjassa. Pitkän etsinnän jälkeen löydämme kansainvälisillä markkinoilla toimivat, johtavat aktiivisten ainesosien toimittajat, ja jatkamme yhteistyötä heidän kanssaan. Emme pihtaile - käytämme tuotteissamme runsaita pitoisuuksia aktiivisia kosmeettisia komponentteja, jotta saavutamme tehokkaampia ihoaparantavia tuloksia. Pitoisuudet ovat tuotteissamme selvästi korkeampia kuin nykyisin markkinoilla olevien tuotteiden pitoisuudet. Käytämme vain Euroopan parhaita laboratorioita ainutlaatuisten yhdisteidemme kehittämisessä, ja noudatamme valmistuksessa EU:n standardeja varmistaaksemme tuotteidemme korkeimman mahdollisen laadun ja turvallisuuden. Korkeat standardimme on osoitettu kaikkien yhdisteidemme sertifioinnein.

Tuloksemme:

Tuloksena tarjoamme ylellisiä, korkeatasoisia tuotteita edulliseen hintaan verrattuna yrityksiin, jotka käyttävät samoilta toimittajilta hankittuja samoja ainesosia ja samoja valmistuslaboratorioita. Pystymme tähän, koska teemme valmistusprosessimme jokaisen vaiheen itse raaka-aineiden etsinnästä ja hankinnasta ainutlaatuisten yhdisteidemme kehittämiseen ja tuotteemme suunnitteluun, varastointiin ja pakkaamiseen. Toimintatapamme ansiosta voimme luoda hoitomuotoja, jotka saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia. Ja me tiedämme, että ne toimivat. Ei vain niiden tieteellisen taustan vuoksi, vaan siksi, että me kaikki vastaanotamme joka päivä asiakkailtamme kirjeitä, jossa he kertovat, kuinka heidän ihonsa ja elämänsä on parantunut tuotteidemme ansiosta.

TIETEELLISESTI TODISTETTU

Kehitetty kaikenikäisille naisille

VEGAANINEN

Tehokasta, puhdasta & ylellistä ihonhoitoa.

EI TESTATTU ELÄIMILLÄ

Olemme ylpeitä PETAn jäseniä