• Home
  • Ennen & Jälkeen

Ennen & Jälkeen

Jos haluat jakaa omat kokemuksesi ja âme pure® -hoidoilla saavuttamasi tulokset, lähetä ennen ja jälkeen -kuvasi meille sähköpostilla osoitteeseen info-fin@amepure.com. Jos käytämme kuviasi, saat palkkioksi valintasi mukaisen hoitotuotteen.

Kasvot (18 Kuva)

Maria

"Olen niin tyytyväinen saamiini tuloksiin! Voin vihdoinkin aloittaa päiväni hymyillen."

Lue lisää

Hannah

"Olen todella ällistynyt tuloksista. Olen tuhlannut niin paljon rahaa tuotteisiin, jotka eivät toimi. âme puren tuotteilla pääsin eroon rasvaisesta ihosta ja näppylöistä, ja myös arpeni ovat selvästi vähemmän näkyvissä. Samoin laajentuneet ihohuokoseni ovat pienentyneet."

Lue lisää

Stephanie

"Aina 36-vuotiaasta lähtien olen kokeillut todellakin aivan kaikkea, jopa lääkitystä, hoitaakseni epäpuhtauksille altista ihoani, mutta mikään ei auttanut. âme pure -hoito on muuttanut ihoni täysin, enkä enää häpeä ihoani edes ilman meikkiä."

Lue lisää

Delia

"Vihdoinkin tuote, joka toimii! Hoito toimi todella nopeasti, ja sain näkyviä tuloksia jo yhdessä viikossa. Ihoni oli niin tukkoinen, ja nyt en voi lopettaa kasvojeni koskettamista, minulla ei ole koskaan ollut näin sileä ja näppylätöntä ihoa.
Olen niin iloinen, että löysin sinut, olen uskollinen asiakkaasi loppuikäni!"

Lue lisää

Anne-Mette

"Käytettyäni âme pure -tuotteita sain tuloksia, joista en ollut edes unelmoinut! Olen kamppaillut laajentuneiden ihohuokosten, ryppyjen ja arpien kanssa, olen kokeillut monia kalliita hoitolahoitoja, kuten kristallikuorintaa. âme pure on mielestäni loistava vaihtoehto kalliille hoitolahoidoille."

Lue lisää

Alyss

"Voin vain sanoa, että tämä on mahtava! Näen jo nyt tuloksia akneni ja aknen aiheuttamien arpien suhteen. Olin alkuun aika skeptinen, koska olen aiemmin kokeillut niin monia muita tuotteita, jotka eivät ole toimineet. Olen nyt niin vakuuttunut, että ostin myös âme pure -puhdistusaineen ja -kosteusvoiteen. Ehdottomasti riskinoton arvoista!"

Lue lisää

Jeannine

"Olen todella tyytyväinen tuloksiin. Ihoni näyttää ja tuntuu niin paljon paremmalta.
Olin alussa skeptinen, mutta nyt voin suositella tätä kaikille."

Lue lisää

Doro

"Ihoni on nyt kiinteämpi ja sileämpi, ihohuokoset ovat pienentyneet ja rypyt ovat kokonaan poissa. Iho tuntuu kiinteältä ja tiukalta. En olisi uskonut, että tällaisia tuloksia voi saavuttaa kotona, ellen olisi kokenut tätä itse!!"

Lue lisää

Nicola

"En voi edes ilmaista ällistystäni, kuinka nopeasti tämä hoito toimii...
Tein sen perjantai-iltana, seuraavana päivänä en juurikaan nähnyt eroa, mutta kun illalla poistin meikin, en ollut uskoa silmiäni!!! Uskomatonta!!!"

Lue lisää

Cathrine

"Viimeisten 5 vuoden aikana olen todella kamppaillut ihoni pigmenttiläiskien kanssa ja kokeillut tuhansia tuotteita, tuloksetta. Olen nyt juuri tehnyt âme pure -hoidon, ja voin rehellisesti sanoa, että se on paras investointini ikinä. Katsokaa vaikka tuloksiani, aivan uskomatonta! Kiitos näistä upeista tuotteista."

Lue lisää

Donna

"Olen käyttänyt âme pure -rullainta 2 viikkoa, ja ihoni on sileämpi ja kirkkaampi, juonteet ovat kadonneet ja pigmentaatio tasoittunut. CIT Rollerin ansiosta WrinklEraser-geelin ainesosat kulkeutuvat syvälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan vahvoja nuorentavia tuloksia... Annan sille 5 tähteä ja suosittelen sitä lämpimästi!"

Lue lisää

Gabriella

"Olen aivan ällistynyt saavuttamistani tuloksista! Minulla olin poskessani kystinen akne, mustapäitä, valkopäitä ja epätasaisuutta, ja olen todellakin kokeillut kaikkea päästäkseni eroon aknesta, MUTTA MIKÄÄN EI OLE TOIMINUT... Huomasin eron VAIN 1 käyttökerran jälkeen! Ihoni on niiiiin paljon parempi! Voin todella sanoa, että olen saanut itseluottamukseni takaisin!"

Lue lisää

Gely

"Olen tehnyt âme pure -hoidon epäpuhtauksille alttiille, kuivalle iholleni, ja olen todella tyytyväinen tuloksiin. Ihoni ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä ja hehkuvalta. Jopa ihohuokoseni ovat pienentyneet ja naururyppyni silonneet. Suosittelen näitä tuotteita kaikille."

Lue lisää

Emily

"Rakastan tätä tuotetta!! Olen aina kärsinyt aknesta ja joistakin kamalista lääkehoidoista, jotka eivät auttaneet ihooni lainkaan. Huomaan todellakin mikroneulauksen aikaansaaman eron jo vain kahden viikon käytön jälkeen! Suosittelen tätä kaikille, jotka tuntevat olonsa toivottomaksi, sillä itse olen viimeinkin löytänyt tästä tuotteen, joka toimii."

Lue lisää

Silje

"Täytyy tunnustaa, että olin alussa vähän epäileväinen, mutta nyt voin sanoa, että tämä hoito todella toimii. Olen käyttänyt akneni hoitoon vahvaa lääkitystä, antibiootteja, kuorintoja ja käyttänyt PALJON rahaa yrittäessäni hoitaa ihoani kuntoon. Tähän saakka hoitojen tulokset ovat kestäneet vain vähän aikaa. Olen nyt käyttänyt âme puren tuotteita enemmän tai vähemmän 4 kuukauden ajan, eikä minulla ole lainkaan epäpuhtauksia! Voin jopa lähteä ulos ilman meikkiä! Aiemmin en koskaan tehnyt niin. Kiitos!"

Lue lisää

Happy customer

"Olen koittanut niin monia markkinoilta löytyviä tuotteita ihoni kunnon parantamiseksi ja aina ilman tulosta. Monet itse asiassa vain pahensivat tilannetta. Kävin jopa ihotautilääkärillä, mutta suositeltu hoito ärsytti ihoani. Olin erittäin skeptinen kokeillessani âme puren tuotteita. Ajattelin itsekseni, että miksi tämä toimisi, kun mikään muukaan ei ole toiminut. Olen niin tyytyväinen, että annoin niille kuitenkin mahdollisuuden, sillä âme pure on todellakin toiminut ihollani. Ihoni on nyt sileä ja tasainen! Aknearpeni ovat melkein kadonneet eikä iholleni muodostu enää epäpuhtauksia. Nämä tuotteet ovat todellakin jokaisen sentin arvoisia!"

Lue lisää

Helen

Olin alkuun epäileväinen ja ajattelin, että tämä tuote kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Nyt olen todella iloinen, että kokeilin! Huomasin tuloksia jo 1 viikon käytön jälkeen, ja nyt, kun hoitojakso on päättynyt, ihollani ei ole lainkaan epäpuhtauksia ja aknearpeni ovat melkein kokonaan kadonneet!!!

Lue lisää

Gabriella

Olen aivan ällistynyt saavuttamistani tuloksista! Minulla olin poskessani kystinen akne, mustapäitä, valkopäitä ja epätasaisuutta, ja olen todellakin kokeillut kaikkea päästäkseni eroon aknesta, MUTTA MIKÄÄN EI OLE TOIMINUT... Huomasin eron VAIN 1 käyttökerran jälkeen! Ihoni on niiiiin paljon parempi! Voin todella sanoa, että olen saanut itseluottamukseni takaisin!

Lue lisää

Ripset & Kulmat (6 Kuva)

Melanie

"Olen täysin rakastunut tähän ripsiseerumiin! Ripseni eivät ole koskaan olleet näin pitkät ja täyteläiset.
Ripsistäni on tullut uskomattoman pitkät ja todella lyhyessä ajassa! Suosittelen tätä kaikille."

Lue lisää

Alexandra

"Ripseni olivat katkeilleet ja vaurioituneet ripsipidennysten käytön jäljiltä. Ylempi kuva näyttää ripseni ennen, ja toinen kuva, kun olin käyttänyt âme puren ripsiseerumia vain 4 viikkoa 😍"

Lue lisää

Sophie

"Tämä on paras ripsiseerumi, jota olen kokeillut. Huomasin todella huiman eron jo 2 viikon jälkeen :-)"

Lue lisää

Mia

"Nypin kulmiani liikaa, eivätkä ne enää kasvaneet takaisin.
Kun aloin käyttää âme puren ripsien ja kulmakarvojen kasvua edistävää seerumia, kasvoivat kulmani viimeinkin takaisin. Nyt minulla on kauniit ja tuuheat kulmakarvat."

Lue lisää

Tina

"Lash & Brows Enhancer on aivan uskomaton tuote, joka todella toimii!
Silmäripseni alkoivat putoilla kahden raskauden jälkeen, ja teini-iässä oli muodikasta nyppiä kulmakarvat ohuiksi viivoiksi. Valitettavasti minun kulmani eivät koskaan kasvaneet takaisin - ennen kuin ostin âme puren Lash & Brows -seerumia!!
Vain 5 viikon käytön jälkeen ripseni ovat superpitkät ja kulmakarvani ovat jälleen tuuheat!
Olen niiiin tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen seerumia jokaiselle, joka haluaa upeita tuloksia nopeasti!

Lue lisää

Tina

"Olen löytänyt markkinoiden parhaan ripsiseerumin! Sain tuloksia vain 10 päivän käytön jälkeen ja nyt ripseni ovat tuuheammat ja pidemmät kuin koskaan! Voin suositella tätä kaikille, jotka haluavat superpitkät ripset nopeasti, sillä tämä todella toimii!"

Lue lisää

Vartalo (8 Kuva)

Jeanett

"Tulokset ovat suorastaan hulluja! Olen niin iloinen ja yllättynyt siitä, kuinka tehokkaita tuotteenne ovat. Ja tuotteet vaikuttavat myös hoikistaneen ja kiinteyttäneen vartaloani! Sain raskauden aikana runsaasti raskausarpia, joten jos sinä, kuten minäkin, kamppailet raskausarpien kanssa, suosittelen ehdottomasti âme puren tuotteita!
Moni voi luulla tätä vitsiksi, mutta âme pure todella toimii! Olen käyttänyt Intensive Strecth Mark Eraser -tuotetta neulanpituudella 1,00 mm."

Lue lisää

Annette

"Olen kokeillut varmasti tuhansia hoitoja raskausarpiini! Syvät raskausarvet vaikuttivat itsetuntooni ja harkitsin jo kauneuskirurgiaa.
Nyt, käytettyäni âme puren Intensive Stretch Marks Eraser 1,00 mm -tuotetta 8 viikon ajan, ne ovat lähes kadonneet! Aiemmin 2 cm leveät ja syvät raskausarvet näkyvät nyt vain lievästi epätasaisena ihona!
En tiedä, miksi tämä hoito on näin tehokas, mutta se on suorastaan taikaa! Aion nyt toistaa hoidon ja päästä raskausarvistani kokonaan eroon!"

Lue lisää

Lisa

"Kun yhtenä päivänä katsoin reisiäni, kauhistuin: tuntui kuin raskausarvet olisivat ilmestyneet yhdessä yössä... Teki mieli itkeä.
Etsin tietoa netistä ja löysin âme puren. Kuten monet muutkin, olin aluksi epäileväinen, enkä uskonut, että Body Rollerista ja geeleistä ja voiteista olisi oikeasti mitään hyötyä.
Nyt kuitenkin olen iloinen, että päätin kokeilla tätä hoitoa, sillä jos en olisi, en olisi ikinä kehdannut käyttää bikineitä kesällä.
Lomareissuni vuoksi hoitojaksoni kesti vain 6 viikkoa suositellun 8 viikon sijasta, ja sain silti näin uskomattomia tuloksia.
Kiitos niin paljon, âme pure!"

Lue lisää

Kim

"Olin aluksi skeptinen, enkä uskonut, että saisin tällä hoidolla mitään tuloksia. Minulla ei ole rahaa kauneusleikkauksiin, mutta sain 22-vuotiaana raskauden myötä paljon raskausarpia ja arpia. Vatsaseinämäni on repeytynyt ja arpeutunut eikä siis kovin kaunista katseltavaa. Toivoin, että saisin Body Roller -neulauksella edes pieniä tuloksia, ja täytyy sanoa, että jo 3 käyttökerran jälkeen vatsani näyttää niiiin paljon paremmalta. Uskomatonta! Olen riemuissani tuloksista vain 1 viikon jälkeen, enkä malta odottaa, miltä vatsani näyttää 2 kuukauden hoitojakson jälkeen!
Voin siis todellakin suositella tätä kaikille :) Kiitos upeasta tuotteesta ♡"

Lue lisää

Jeanett

"Tulokset ovat suorastaan hulluja! Olen niin iloinen ja yllättynyt siitä, kuinka tehokkaita tuotteenne ovat. Ja tuotteet vaikuttavat myös hoikistaneen ja kiinteyttäneen vartaloani! Sain raskauden aikana runsaasti raskausarpia, joten jos sinä, kuten minäkin, kamppailet raskausarpien kanssa, suosittelen ehdottomasti âme puren tuotteita!
Moni voi luulla tätä vitsiksi, mutta âme pure todella toimii! Olen käyttänyt Intensive Strecth Mark Eraser -tuotetta neulanpituudella 1,00 mm."

Lue lisää

Yinka

"Näin upeita tuloksia jo vain 2 viikon käytön jälkeen. Tuotteilla saa tuloksia nopeasti, ja minäkin voin vihdoin käyttää minishortseja ja bikinejä.
Se on jokaisen sentin arvoinen, enkä kadu Stretch Mark Eraserin hankintaa hetkeäkään!" 

Lue lisää

Christina

"Ihostani on tullut aivan hämmästyttävän sileä käytettyäni Intensive Cellulite Eraser -hoitotuotteita. Reisissäni ei ole muhkuroita tai selluliittiä, ja hoito kiinteytti myös ihoani."

Lue lisää

Janita

"Olen käyttänyt Cellulite Eraser -hoitotuotteita nyt melkein kaksi kuukautta, ja voin rehellisesti sanoa, että se on ollut minulle aivan uusi kokemus. Sain upeita tuloksia jo lyhyen käyttöjakson jälkeen. Voin todella suositella tätä tuotetta!
Kamppailin reisieni selluliitin kanssa pitkään, ja olin kokeillut jo useita muita tuotteita. En varmastikaan ole ainoa, joka kärsii samasta ongelmasta. Olin jo melkein luopunut toivosta löytää apua, mutta nyt olen ensi kertaa saanut mahtavia tuloksia! Tuskin maltan odottaa, että voin esitellä upeita jalkojani! :)"

Lue lisää