Luxe Lash -tulostakuu:

Pitkien ripsien kasvattaminen ei tapahdu hetkessä. Ripsien kasvunopeus vaihtelee yksilöllisesti. Jotkut reagoivat nopeasti aktiivisiin ainesosiin ja saavat tuloksia erittäin nopeasti. Toisilla aikaa voi kulua pidempään.

Kuinka lunastan tulostakuun?

Jos olet käyttänyt seerumia ohjeidemme mukaisesti 90 päivän ajan etkä näe tuloksia ripsien pituudessa tai paksuudessa, voit olla oikeutettu tulostakuuseen.
 
Noudata alla olevia 6 vaihetta:

1. Ota valokuva ripsistäsi, kun katsot alaspäin ensimmäisenä päivänä, jolloin aloitat seerumin käytön. Valokuva on otettava hyvässä valaistuksessa ja päivämääräleimauksella.
iPhone-puhelimella kuvattaessa päivämäärä näytetään valkoisessa kentässä kuvan yläosassa, kun kosketat kuvaa. Ota näytönkaappauskuva, jossa päivämäärä näkyy.

2. Jatka seerumin käyttöä joka päivä 14 päivän ajan. Ota uusi valokuva, jossa on aikaleima. Valokuvan on oltava samasta henkilöstä ja se on otettava samassa valaistuksessa ja päivämääräleimalla.

3. Ota uusi valokuva 30. päivänä päivämääräleimalla. Valokuvan on oltava samasta henkilöstä ja se on otettava samassa valaistuksessa ja päivämääräleimalla.

4. Ota uusi valokuva 60. päivänä päivämääräleimalla. Valokuvan on oltava samasta henkilöstä ja se on otettava samassa valaistuksessa ja päivämääräleimalla.

5. Ota uusi valokuva 90. päivänä päivämääräleimalla. Valokuvan on oltava samasta henkilöstä ja se on otettava samassa valaistuksessa ja päivämääräleimalla.

6. Lähetä 5 päivämääräleimalla varustettua valokuvaa sähköpostiosoitteeseemme info-fin@amepure.com 
  • Mikäli yllä kuvattuja vaiheita ei ole noudatettu, takuuta ei hyväksytä.
  • Muista ottaa meihin yhteyttä enintään 12 viikkoa ostoksen tekemisestä.
  • Asiakas vastaa palautuskuluista.

Jos epäilemme minkäänlaista “puijausta”, Âme Purella on oikeus kieltäytyä tarjoamasta asiakkaalle takuuta