USEIN KYSYTTYÄ

âme pure® -MIKRONEULAUSHOIDOT

Mitä on ihorullaus / mikroneulaus?

Collagen Induction Therapy (tai mikroneulaus) on hoitomuoto, jossa ihon ylimpään kerrokseen tehdään pienenpieniä reikiä, jotka elimistö heti korjaa tuottamalla enemmän luonnollista kollageenia ja elastaania, ja korvaamalla vanhan, vahingoittuneen ihokudoksen uusilla, terveillä ihosoluilla. Ihon luonnollinen kollageenintuotanto kasvaa itse asiassa yli 200 % vain yhden käyttökerran jälkeen; tällä on uskomattoman tehokas ihoauudistava vaikutus. Käsittelyssä muodostuu uusia kapillaareja, jotka lisäävät veren virtausta iholle ja näin tuovat sille kaikkia kallisarvoisia ravinteita, joita se tarvitsee ollakseen mahdollisimman terve. Lisäksi mikroneulojen iholle tekemät kanavat muodostavat reittejä aktiivisille ainesosille, jotka näin ohittavat ihon suojakerroksen ja imeytyvät poikkeuksellisen syvälle ihoon. Tämä tarkoittaa, että aktiivisten aineiden imeytyminen lisääntyy 1000-kertaisesti, ja niiden vaikutus nousee uskomattoman korkealle.

Tekniikalla saatavia tuloksia voidaan verrata muihin ihoauudistaviin hoitomuotoihin, kuten laserhoitoon, mutta koska CIT-hoidossa ei muodostu lämpöä, on se muita hoitomuotoja miellyttävämpi ja soveltuu kaikille ihosävyille ilman hyperpigmentaation riskiä eikä edellytä lepoa käsittelyn jälkeen. Tällä ihoahoitavalla teknologialla ei todellakaan ole negatiivisia ominaisuuksia: se ei vahingoita epidermistä, se ei satu tai aiheuta verenvuotoa, sillä ei ole epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, eikä hoidon jälkeen tarvita lepoaikaa.
Käsittelyllä voidaan hoitaa epäpuhtauksia, samentunutta ihoa, ikääntymisen merkkejä, ryppyjä, arpia, pigmentaatioläiskiä ja muita epätäydellisyyksiä, komedoja (mustapäitä), talin ylituotantoa, vähentynyttä elastisuutta, selluliittia, raskausarpia ja useita muita ihon virheitä.

Miten ihorullaus / mikroneulaus eroaa muista ihon uudistamistekniikoista?

Vaikka mikroneulaustekniikalla saavutettavia tuloksia voidaan verrata muilla ihoauusivilla hoidoilla, kuten laserilla, saavutettaviin tuloksiin, on CIT-hoito miellyttävämpi ja kätevämpi, sillä siinä ei muodostu lämpöä, ja sitä voidaan siksi käyttää kaikille ihotyypeille ja sävyille ilman hyperpigmentaation riskiä tai tarvetta hoidon jälkeiselle lepoajalle.
Toisin, kuin ihoa tai ihokudosta poistavissa hoitomuodoissa, kuten laserhoito tai osittainen laserhoito, âme pure® CIT Face - ja Body Roller -rullaushoidot stimuloivat uuden kudoksen muodostumista - menetelmä on rakentava ja iho pysyy koskemattomana. Iho ei vahingoitu (kuten muilla neulauslaitteilla), eikä siihen siis muodostu haavoja tai niiden parantuessa rupia. âme pure® CIT -rullat vähentävät merkittävästi atrofisia arpia & parantavat ihoa.

Mitä vaikutuksia ihorullauksella / mikroneulauksella on iholle?

âme pure® CIT Roller -rulla lisää dermiksen ja epidermiksen paksuutta. Tämä puolestaan parantaa ihon kuntoa ja vähentää ryppyjä. Sillä on myös positiivinen vaikutus hyperpigmentaatioon ja hypopigmentaatioon. Se vähentää rumentavia arpia ja aknen aiheuttamia arpia, stimuloi uuden kollageenikuidun muodostumista, parantaa verensaantia ja tasapainottaa pigmentaatiota.

Mihin iho-ongelmiin âme pure® -hoidot auttavat?

âme pure® -mikroneulauslaitteet saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia, kun niitä käytetään yhdessä erityisten geeliemme kanssa. Geelimme on suunniteltu erityisesti mikroneulaukseen, ja ne ovat täynnä aktiivisia ainesosia ja antavat todistetusti nopeita tuloksia. CIT Face Roller, CIT Body Roller, Adjustable Derma Stamp ja CIT Pen ovat ihanteellisia seuraavien iho-ongelmien hoitoon
• Aknen aiheuttamien arpien poisto
• Ryppyjen vähentäminen
• Ihohuokosten pienentäminen
• Epäpuhtauksien esiintymisen vähentäminen
• Leikkausarpien pienentäminen
• Ihon pigmentaation tai ihon sävyn tasoittaminen
• Ihon kiristäminen
• Selluliitti
• Raskausarpien poistaminen
• Ihon rasvaisuuden normalisointi
• Ihon silottaminen

KASVOHOIDON VALINTA

Mikä on CIT Face Roller?

âme pure® CIT Face Roller on sylinterinmuotoinen rumpu, johon on kiinnitetty erittäin pieniä neuloja. Se on käsintehty ja muotoilun taustalla on tutkimuksia, jotka osoittavat, että 192 neulaa on optimimäärä kasvorullalle. âme pure® CIT Face Roller -rullat tehdään erityisesti âme pure®:lle EU:n kosmetiikan valmistusta ohjaavan GMP-standardin ja ammattilaisstandardien mukaisesti käyttäen kirurginterästä. Valmistustapa varmistaa rullan laadun ja steriiliyden.

Tarkoittaako enemmän neuloja parempaa tulosta?

Suosittelemme olemaan varovainen edullisten, yli 500 neulaa sisältävien ihorullien kanssa. Ne eivät sovellu käytettäväksi iholla ja voivat aiheuttaa vakavia vaurioita. Tämäntyyppisten rullien tehoa ei ole todistettu kliinisin testein.
Rullat, joissa on suuria määriä neuloja, edellyttävät kovempaa painamista, jotta ne läpäisevät ihon riittävän syvälle. Tämä ei vain tunnu kipeältä, vaan voi myös olla vaarallista.
âme pure® CIT Face Roller ja CIT Body Roller käyttävät useissa kliinisissä tutkimuksissa ihon hoidossa turvalliseksi ja tehokkaaksi todettua neulamäärää ja -tiheyttä.

Miten valitse parhaan CIT Face Roller -rullan neulakoon?

Mikäli laajentuneiden ihohuokosten tai mustapäiden hoidon lisäksi haluat hoitaa sameaa/rasvaista ihoa, aknen aiheuttamia arpia, juonteita ja ryppyjä, tai hyperpigmentaatioläiskiä sekä haluat estää ikääntymisen merkkien, juonteiden ja ryppyjen, läiskien ja hyperpigmentaation muodostumisen, valitse neulankoko 0.50 mm.
Mikäli edellä mainittujen lisäksi ihon pääasiallinen ongelma on syvät ja edistyneet rypyt tai arvet, valitse 0,75 mm neulanpituus.

Miten käsittelen juonteita, ryppyjä ja pigmentaatioläiskiä?

Paras ihorullaushoito rypyille ja epätasaiselle pigmentaatiolle on âme pure® WrinklEraser™ Kit -paketti.
WrinklEraser™ Kit -paketti on vallankumouksellinen kotihoito, jonka on kliinisissä testeissä todettu vähentävän juonteita ja ryppyjä 47 % vain 4 viikossa. Se on luonnollinen vaihtoehto nuorentaville injektioille. Edistynyt, kullanarvoinen koostumus kiinteyttää ja kiristää ihoa näkyvästi ja välittömästi. Se korjaa kasvojen juonteita ja ryppyjä ja estää ihon vahingoittumista. Vain yhden käytön jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja säteilevämmältä, ja juonteet ja rypyt ovat silminnähden vähentyneet/

Miten hoidan aknen aiheuttamia arpia ja epäpuhdasta ihoa?

Paras ihorullaushoito aknen aiheuttamien arpien ja ihon epäpuhtauksien hoitoon on âme pure® PLATINUM Kit. Korkeavaikutteisen PLATINUM Gel -geeli on samankaltainen kuin Original Collagen Therapy Gel -geeli, mutta sen edistyneiden aktiivisten ainesosien annostus on kolminkertaistettu, jolloin geeli hoitaa entistäkin tehokkaammin aknen aiheuttamia arpia, laajentuneita ihohuokosia, epäpuhtauksia sekä rasvoittuvaa ja epäpuhtauksille altista ihoa. Hoitoa on testattu useissa kliinisissä testeissä, ja tulokset osoittavat, että aknen aiheuttamat arvet vähenevät 50-80 %. Aktiivisille epäpuhtauksille suosittelemme âme pure® Adjustable Derma Stamp -hoitoa. Tässä mikroneulaimessa on 140 kirurginteräksestä valmistettua neulaa. Neulanpituus on säädettävissä välillä 0.00 - 1.00 mm. Säädettävyyden ansiosta neulainta voi käyttää kasvoilla, kaulalla, niskassa ja hartioilla epäpuhtauksien ja aknen aiheuttamien arpien hoitamiseksi. Adjustable Derma Stamp on lisäksi myös erittäin tarkka: sillä on helppo välttää epäpuhtauksien suora mikroneulaus. Tällöin iho hyötyy mikroneulaushoidosta, ja tulehtuneet epäpuhtaudet ovat suojassa käsittelyltä.

Mikä käsittely sopii kasvojen herkälle iholle?

Herkälle iholle suosittelemme CIT Face Roller Basic Kit -rullan käyttöä neulanpituudella 0,5 mm ihohuokosten supistamiseksi, mustapäiden poistamiseksi, epäpuhtaan/rasvaisen ihon hoitamiseksi, aknen aiheuttamiin arpiin, hienoihin juonteisiin ja ryppyihin tai hyperpigmentaatioläiskiin.
Suosittelemme aloittamaan lyhyillä käsittelyillä ensimmäisen viikon aikana, jotta iho tottuu käsittelyihin.

Mitä Face Roller Basic Kit -pakkaus sisältää?

Basic Kit sisältää CIT Face Roller -rullan, heti rullauksen jälkeen levitettävän Collagen Therapy™ Gel -geelin sekä Sanitizer Spray -suihkeen, jolla voit desinfioida kätesi, ihosi ja rullan ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Hoitojakson pituus on 2 kuukautta, ja pakkaus sisältää yksityiskohtaiset hoito-ohjeet. âme pure® -pakkaukset sisältävät samat komponentit, mutta pakkauksien geelit tai mikroneulaustuotteet on valittu tiettyjen iho-ongelmien hoitoon, kuten epäpuhtauksille alttiin ihon hoitoon (PLATINUM Kit) tai hoitamaan ikääntymisen merkkejä (WrinklEraser™ Kit).

VARTALOHOIDON VALINTA

Mikä on CIT Body Roller?

âme pure® CIT Body Roller on suunniteltu hoitamaan vartalon ongelma-alueita. Se on kaksi kertaa niin leveä kuin CIT Face Roller, minkä ansiosta sillä on helpompi käsitellä vartalon suurempia ongelma-alueita ja saada aikaan parempia tuloksia.
âme pure® CIT Body Roller tekee epidermikseen tuhansia mikroskooppisen pieniä, näkymättömiä reikiä, joiden korjaamisen elimistö heti aloittaa. Prosessi edistää ihon uuden kollageenin ja elastaanin tuotantoa, ja vanha, vaurioitunut ihokudos korvataan uudella, terveellä iholla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihon kollageenikuitupitoisuus kasvaa yi 200 % vain yhden ihorullauskäsittelyn jälkeen. Käsittelyssä muodostuu uusia kapillaareja, jotka lisäävät veren virtausta ja näin tuovat iholle kaikkia niitä kallisarvoisia ravinteita, joita se tarvitsee ollakseen mahdollisimman terve. Tulos: vanha, vaurioitunut arpikudos on tehokkaasti korvattu uudella, terveellä iholla. âme pure® CIT Body Roller sisältää 400 neulaa. CIT-rullat tehdään käsin erityisesti âme pure®:lle, ja ne on suunniteltu dokumentoitujen tutkimusten perusteella. Ne ovat CE-hyväksyttyjä ja valmistettu sairaalatason kirurginteräksestä korkeiden standardien mukaisesti tuotteiden laadun ja steriiliyden varmistamiseksi.

Minkä CIT Body Roller -rullan neulanpituuden tarvitsen?

Valitse 0.75 mm neulanpituus, mikäli sinulla on pieniä arpia tai kevyttä selluliittiä, tuoreita tai kehittyviä raskausarpia tai haluat käsitellä herkkiä alueita.
Valitse 1.00 mm neulanpituus, jos haluat käsitellä syviä ja vanhoja arpia ja raskausarpia tai kehittynyttä selluliittiä.

Mitä eroa on Face Roller -rullalla ja Body Roller -rullalla?

CIT Body Roller on kaksi kertaa niin leveä kuin CIT Face Roller. Siinä on enemmän neuloja, ja se on erityisesti suunniteltu vartalon iho-ongelmien käsittelyyn. Muista, että CIT Body Roller -rullaa ei tule koskaan käyttää kasvoille, joiden iho on paljon ohuempi ja herkempi kuin vartalon iho.
Mikäli haluat käsitellä sekä kasvojen että vartalon ihoa, valitse Adjustable Derma Stamp. Sen neulanpituutta voi säätää välillä 0.00 - 1.00 mm, mikä tarkoittaa, että se soveltuu sekä kasvoille että vartalolle. Muista, että yli 0.75 mm neulanpituutta ei tule koskaan käyttää kasvoille.

Miten hoidan raskausarpia?

Intensive Stretch Marks Eraser Kit -paketti on paras ratkaisu sekä vanhojen että uusien raskausarpien hoitoon. Tutkimukset ovat osoittaneet, että hoitamalla ihoa tuotteillamme vain 8 viikon ajan ovat sekä vanhat että uudet raskausarvet vähenneet 80 %. Hoito kiinteyttää ja tiivistää ihoa ja keskittyy erityisesti ohentamaan raskausarpien ihoa ja vähentämään niiden näkymistä.
Mikäli sinulla on raskausarpia rinnoissa tai muualla ohuella tai herkillä ihoalueilla, valitse 0.75 mmneulanpituus.
Jos raskausarvet ovat vatsassa, lantiossa, jaloissa tai vartalon muilla alueille, joilla iho on luontaisesti paksumpi ja karheampi, on 1.00 mmneulanpituus tehokkaampi.

Miten hoidan selluliittiä?

Intensive Cellulite Eraser Kit -paketti on tehokkain ratkaisu vähentämään rasvavarastoja ja lisäämään verenkiertoa iholle ja siten vähentämään selluliittiä ja estämään sen muodostumista.
8 viikon hoitojakson aikana hoitomme voi vähentää selluliittiä 80 % ja lisäksi hoikentamaan reisiä jopa 2.5 kg. Se myös vähentää pieniä raskausarpia kiinteyttämällä ihoa. Hoidon tehokkuus on todistettu 29 kliinisessä testissä, mikä tekee siitä erään markkinoiden parhaiten dokumentoiduista hoidoista.

Mitä Body Kit -pakkaukset sisältävät?

Kaikki vartalonhoitopaketit sisältävät CIT Body Roller -rullan, heti käsittelyn jälkeen levitettävän geelin (joko raskausarville tai selluliitille valitusta pakkauksesta riippuen), päivittäiseen käyttöön tarkoitetun voiteen ja 2 Sanitizer Spray -suihketta käsien, ihon ja Body Roller -rullan desinfiointiin ennen käyttöä ja sen jälkeen. Hoitojakso kestää 2 kuukautta, ja pakkauksessa on mukana yksityiskohtaiset hoito-ohjeet.

MITEN RULLAAN / TEEN KÄSITTELYN?

Mitkä ovat ohjeet CIT Face Roller -rullauksen / mikroneulaushoidon tekemiseksi?

1. Desinfioi CIT Face Roller -rullasi (tai muu âme pure® -mikroneulaustuote), kätesi ja käsiteltävä alue âme pure® Sanitizer Spray -suihkeella ja anna kuivua täysin ennen hoidon aloittamista.
2. Rullaa hoidettavan alueen iho kevyesti tai keskivoimakkaasti painaen. Mikäli käytät muuta mikroneulausvälinettä, paina käsiteltävää aluetta hellävaraisesti. Mitä tahansa välinettä käytätkin, älä paina kovaa.
3. Rullaa hoidettava alue seuraavasti: 5 kertaa vaakasuoraan, 5 kertaa pystysuoraan, 5 kertaa vinottain oikealle, 5 kertaa vinottain vasemmalle. Yksi edestakainen liike lasketaan yhdeksi rullaukseksi.
4. Levitä âme pure® Collagen Therapy™ Gel -, WrinklEraser™ Gel - tai PLATINUM Gel -geeli välittömästi käsittelyn jälkeen. Älä levitä muita tuotteita tai kosmetiikkaa iholle sinä iltana, kun olet tehnyt hoidon, vain geeli.
5. Huuhtele CIT Face Roller kuuman juoksevan veden alla jokaisen käytön jälkeen. Desinfioi rullan pää ja neulat âme pure® Sanitizer Spray -suihkeella ja anna CIT Face Roller -rullan kuivua ilmassa.
Toista sama käsittely muille âme pure® -mikroneulauslaitteille, kuten Adjustable Derma Stamp ja CIT Pen.

https://www.youtube.com/watch?v=PENvrT1FfHw&feature=youtu.be

Mitkä ovat ohjeet CIT Body Roller -rullaushoidon tekemiseksi?

1. Desinfioi CIT Body Roller -rulla, kätesi ja hoidettava ihoalue âme pure® Sanitizer Spray -suihkeella ja anna kuivua kokonaan ennen hoidon aloittamista.
2. Rullaa hoidettavat alueet kevyesti tai keskivoimakkaasti painaen. Älä paina kovaa.
3. Rullaa hoidettava alue seuraavasti: 5 kertaa vaakasuoraan, 5 kertaa pystysuoraan. Yksi edestakainen liike lasketaan yhdeksi rullaukseksi. Tarvittaessa rullaus voidaan toistaa.
4. Levitä âme pure® Intensive Cellulite Induction Therapy™ Gel - tai Intensive Stretch Marks Induction Therapy™ Gel -geeli välittömästi käsittelyn jälkeen. Älä levitä muita tuotteita tai voiteita iholle sinä iltana, kun olet tehnyt hoidon, vain geeli.
5. Huuhtele CIT Body Roller kuuman juoksevan veden alla jokaisen käytön jälkeen. Desinfioi rullan pää ja neulat âme pure® Sanitizer Spray -suihkeella ja anna CIT Body Roller -rullan kuivua ilmassa.
6. Käytä Intensive Cellulite Eraser CRÈME - tai Intensive Stretch Marks Eraser CRÈME -voidetta käsitellylle alueelle päivittäin paitsi niinä päivinä, kun teet rullauskäsittelyn.

https://www.youtube.com/watch?v=mVzvdEFPf3M&feature=youtu.be

Kuinka usein mikroneulaushoito tulisi toistaa?

CIT Face Roller -, CIT Body Roller - tai muu âme pure® -mikroneulaushoito tehdään iltaisin 2-4 kertaa viikossa joka toinen viikko. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisellä viikolla teet käsittelyt ja toisella et. Esimerkiksi voit tehdä rullaushoidon sunnuntaina, tiistaina, torstaina ja lauantaina. Pidä sitten 1 viikon tauko. Jatka, kunnes 2 kuukauden hoitojakso on tullut täyteen.
Mikäli sinulla on herkkä iho, pidä käsittelyjen välillä pidempi tauko. Esimerkiksi voit rullata ihosi sunnuntaina, keskiviikkona ja lauantaina. Älä koskaan tee käsittelyä kahtena peräkkäisenä päivänä, sillä iho tarvitsee aikaa parantuakseen.

Miten puhdistan mikroneulausvälineeni?

Huuhtele mikroneulauslaite kuuman juoksevan veden alla jokaisen käytön jälkeen. Anna kuivua ilmassa ja desinfioi rullan pää ja neulat âme pure® Sanitizer Spray -suihkeella ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Toista sama käsittely muille âme pure® -mikroneulauslaitteille, mukaanlukien CIT Face Roller, CIT Body Roller, Adjustable Derma Stamp ja CIT Pen.

Kuinka pitkään voin käyttää mikroneulaustuotettani? Koska minun pitäisi vaihtaa se uuteen?

Kaikkia âme pure® -mikroneulaustuotteita voidaan käyttää koko 8 viikon hoitojakson ajan. Mikäli tämän jälkeen haluat jatkaa toisen hoitojakson, on sinun vaihdettava laite uuteen varmistuaksesi, että neulat ovat terävät eivätkä ne ole taittuneet, eikä ole ihon vahingoittumisen riskiä.

Kuinka usein voin toistaa hoitojakson?

Hoitojakso kestää 8 viikkoa. Suosittelemme toistamaan sen 1-2 kertaa vuodessa tulosten ylläpitämiseksi. Taajuus riippuu jokaisesta henkilöstä sekä käsiteltävistä ongelmista ja niiden vakavuudesta.
Mikäli hoidat aknen aiheuttamia arpia, tulokset ovat pitkäkestoisia: hävinneet arvet eivät tule takaisin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö uusia arpia voisi muodostua, jos kärsit aknesta uudelleen.
Ryppyjen, laajentuneiden ihohuokosten ja epäpuhtauksien hoitotulokset ovat erittäin pitkäkestoisia. Suosittelemme kuitenkin toistamaan hoidon 1-2 kertaa vuodessa tulosten ja terveen ihon ylläpitämiseksi.

TULOKSET

Milloin näen tuloksia?

Useimmat näkevät tuloksia heti, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta jonkin ajan kuluttua, kun iho on uusiutunut. Kun 2 kuukauden hoitojakso on päättynyt, huomaat, että ihosi on kiinteytynyt, ja rypyt, arvet, epäpuhtaudet, pigmentaatio ja laajentuneet ihohuokoset ovat vähentyneet. Ihon kunto on parantunut hoidon ansiosta huomattavasti.
Iho myös jatkaa paranemistaan itsestään hoitojakson päätyttyä. Saavuttamasi tulokset eivät häviä hetkessä. Koska ihon kollageenintuotanto kasvaa, ihosta tulee paksumpi. Kollageeni tekee ihosta myös sileämmän ja parantaa sen rakennetta.

Asiakkaamme ovat jakaneet saavuttamiaan tuloksia kanssamme - katso lisää TÄÄLTÄ.

Mistä näen ennen&jälkeen -kuvia?

Nähdäksesi âme pure® -hoitojen todellisia tuloksia katso onnellisten asiakkaidemme lähettämiä ennen ja jälkeen -kuvia sivuiltamme.

Kuinka pitkä lepoaika âme pure® -mikroneulaushoidon jälkeen tarvitaan?

Collagen Therapy™ -geeleillämme on ainutlaatuinen tulehduksilta suojaava koostumus. Niinpä kun iholle levitetään Collagen Therapy™ -geelejä heti mikroneulauskäsittelyn jälkeen, on ihon tulehdusreaktio äärimmäisen lyhyt. Suosittelemme tekemään käsittelyn illalla ennen nukkumaanmenoa, sillä se on paras aika päivästä iholle levätä ja uusiutua luonnollisen elimistön vuorokausirytmin mukaisesti. Ihon pitäisi palautua normaaliksi aamuun mennessä. Käsittelyn jälkeisenä aamuna puhdistus, kosteutus ja meikki voidaan tehdä kuten normaalisti.

VAROITUKSET

Voidaanko âme pure® -mikroneulaushoito tehdä minkä tahansa väriselle iholle?

Koska âme pure® -mikroneulaushoito ei synnytä lainkaan lämpöä (toisin kuin IPL ja laserhoidot), voidaan käsittely tehdä turvallisesti kaikille ihotyypeille ja ihonväreille. Tämänkaltaisessa käsittelyssä ei ole tulehduksenjälkeisen hyperpigmentaation riskiä.

Voinko käyttää CIT Face Roller -rullaa aktiivisille näppylöille?

Huomaa, että rullaa ei tule käyttää suoraan akneen tai mihinkään muuhunkaan akuuttiin ihon tulehdukseen. Iho voidaan kuitenkin rullata tai mikroneulata muilla laitteillamme aktiivisten näppylöiden ympäriltä. Tätä suositellaan, jotta tulehdus ei leviäisi. Käsittelyn tuloksena ympäröivä iho paranee ajan myötä. Epäpuhtauksille alttiille iholle suosittelemme käytettäväksi Adjustable Derma Stamp -tuotettamme, joka on helpompi käyttää ja erityisesti suunniteltu käytettäväksi tämäntyyppisellä iholla.

Milloin mikroneulausta tulisi välttää?

Vältä mikroneulausta, jos sinulla on:
suun haavaumia, syyliä, diabetes, verenohennuslääkitys, olet raskaana / imetät, olet saanut kemoterapiahoitoa viimeisen vuoden aikana tai olet allerginen kirurginteräkselle.
Mikäli sinulla on ihosairaus tai aknelääkitys, suosittelemme, että keskustelet lääkärin kanssa ennen mikroneulaushoidon aloittamista.

TOIMITUS

Kuinka kauan toimitus kestää?

Tarjoamme ilmaisen postin Express-toimituksen 1-2 päivässä maastasi riippuen.

Onko teillä ilmainen toimitus?

Kyllä, toimitamme kaikki tilaukset ilmaiseksi!

Missä pakettini on?

Suosittelemme, että asiakkaamme käyttävät DHL:n seurantajärjestelmää seuratakseen pakettinsa kuljetusta ja arvioitua toimitusaikaa.
Nämä voivat vaihdella maittain.

MAKSU

Mitä maksuvaihtoehtoja hyväksytte?

Käytössäsi on useita turvallisia maksumenetelmiä:
- Klarna-lasku - saat tuotteet ensin, ja maksat vasta sitten
- Visa / MasterCard
- PayPal

PALAUTUKSET

Mikä on palautuspolitiikkanne?

Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus, kunhan tuotepakkaukset ovat avaamattomia.

Lue lisää Ostoehdoistamme.